Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Pol van Boekel fluit in Gramsbergen

Wedstrijden tijdens het 22e Plus internationaal vrouwenvoetbaltoernooi van Sportvereniging Gramsbergen worden ook dit jaar weer geleid door een scheidsrechter uit het betaald voetbal. Al eerder floot topscheidsrechter Pol van Boekel wedstrijden op sportpark ’t Hoge Holt en de organisatie is dan ook erg blij dat ze de Brabander ook dit jaar weer hebben weten binnen te halen. Het toernooi wordt gespeeld op 9, 10 en 11 juni en Van Boekel leidt enkele groepswedstrijden en de finales.

De ex-voetballer van VVV Venlo promoveerde binnen zeer korte tijd van de C- lijst via de B- naar de A-lijst, waardoor hij bevoegd was in de eredivisie te fluiten. Per 1 januari 2008 is Van Boekel gepromoveerd tot FIFA-scheidsrechter, waarmee hij internationale wedstrijden mag fluiten. In 2012 floot hij de KNVB bekerfinale tussen PSV en Heracles Almelo. Bovendien was hij actief op het Europees Kampioenschap voetbal van 2012 en 2016. De arbiter, die parttime als hypotheekadviseur actief is, woont in Vierlingsbeek.
In het verleden waren al vaker scheidsrechters uit het betaald voetbal actief tijdens het vrouwentoernooi van Gramsbergen, zoals Bas Nijhuis, Ben Haverkort, Eric Braamhaar, Ed Janssen en Dick Jol.
Voor meer info: www.sv-gramsbergen.nl/ivt

Het bericht Pol van Boekel fluit in Gramsbergen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *