WSC “De soapserie” zoekt nieuwe coach

Wekelijks worden er duizenden amateurwedstrijden gespeeld op de Nederlandse velden. In Mooie Maandag besteden we aandacht aan de meest opvallende zaken uit het amateurvoetbal.

We horen het je denken: hoe zal het toch zijn met de vrouwen van WSC uit Waalwijk? We hebben het natuurlijk over het team dat vorig seizoen door de KNVB werd gevolgd voor WSC De Soap en er maar niet in slaagde om een doelpunt te maken.

Dit seizoen gaat het beduidend beter. Zo werden er ‘nog maar’ 173 doelpunten geïncasseerd. Werd er twee keer zelf gescoord en pakten de vrolijke meiden tegen vv Rijen zelfs een punt: 1-1. Zondag stond deze heuse ‘ondersteboventopper’ opnieuw op het programma. Zonder heel veel succes, overigens: 1-11 voor Rijen.

Er zit dus nog wel wat rek in dit team. Ideaal kneedmateriaal voor een beginnende trainer, die vol ambitie is. En dat komt mooi uit, want WSC zoekt nog een trainer voor op de donderdagavond. Meld je snel aan, want de concurrentie is hevig!

Lijkt het je wat om onze nieuwe trainer te worden, neem dan contact op met Esther Jansen via 06-53783216 of ehmjansen@hotmail.com

bron: knvb.nl

Het bericht WSC “De soapserie” zoekt nieuwe coach verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!