Het mooie verhaal van Bibi Cox

Tien jaar geleden de start van de eredivisie vrouwen. Vijf jaar geleden stopte mijn leven met voetbal als rode draad en als bepalende factor van mijn dagelijkse invullingen. Twee totale tegenstrijdige gedachten maar eigenlijk beide met een soort van zelfde teleurstelling. Ik zie mezelf nog zitten in het stadion van FC Twente vrouwen bij de opening van de Eredivisie vrouwen in 2007. Niemand besefte eigenlijk echt dat het eindelijk zo ver was.

Erkenning voor het vrouwenvoetbal, een heel stadion vol mensen, de eerste samenvattingen op televisie en de faciliteiten om ècht 100% met je sport bezig te kunnen zijn. Ineens was er een droom bijgekomen. Voetballen voor een BVO met grote dank aan Vera Pauw dat voor al die honderdduizenden meiden deze droom haalbaar heeft gemaakt.

Klik hier voor het artikel.

Het bericht Het mooie verhaal van Bibi Cox verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!