Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Edith Martens nieuwe coach Prinses Irene

Edith Martens (37) wordt met ingang van het seizoen 2017-2018 trainer/coach van onze vrouwen en krijgt daarmee de zware taak de succesvolle Ronald Couvreur op te volgen. Martens woont sinds een paar jaar in Den Bosch en zal voor een aantal jeugdige Nistelrodenaren geen onbekend gezicht zijn. Ze is namelijk docent Lichamelijke Opvoeding op Het Hooghuis (VMBO) in Oss.

Martens is geboren en getogen in Alphen (NB), waar ze bij de plaatselijke voetbalclub Viola begon met voetballen. Op een kort uitstapje na (DESK) speelde ze daar haar gehele actieve carrière. Edith heeft zich na haar middelbare school gericht op een carrière in de sport. Ze ging naar het CIOS en daarna naar de Sporthogeschool in Tilburg waar ze de ALO afrondde.

Al tijdens haar studietijd volgde ze cursussen voor pupillentrainer, UEFA C (TC III jeugd) en UEFA B (TC II). Als trainster was ze onder andere werkzaam bij de KNVB districtsteam meisjes -17 Zuid I, assistent-trainer bij het vrouwenteam van Willem II, assistent-trainer Nationaal schaduwteam meisjes -17, assistent-trainer/coach bij de PSV vrouwen en trainer bij het 2e herenelftal van Zwaluw VFC uit Vught.

Momenteel is ze assistent trainer bij Brabant United jongens -15 (Jeugdopleiding FC Den Bosch red.) en talentcoach bij de KNVB van de trainingsgroep meisjes -11, -12, -13 opleidingsgebied Zuid.

Het bericht Edith Martens nieuwe coach Prinses Irene verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *