Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Meidenvoetbal: UVVA begint aan voorjaarsblok

In het voorjaar van 2014 is de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie (UVVA) bij COV DESTO van start gegaan o.a. met als doel; bijdragen in de ontwikkeling van het individu.

Inmiddels staat de UVVA als een huis en vinden steeds meer speelsters hun weg naar het complex in Vleuten.

Speelsters in diverse leeftijdscategorieën komen in (inter)nationaal competitieverband uit onder de naam UVVA Utrecht (u13, u15 of u17). Deze competitie richt zich met name op het verder ontwikkelen van het individu. Voor de meer getalenteerde speelsters is de UVVA een verrijking daar zij samen trainen en wedstrijden spelen met (prestatiegerichte) meiden van een gelijkwaardig niveau.

Op 2 april start de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie (UVVA) met een nieuw blok welke bestaat uit 9 activiteiten in de vorm van trainingen en/of (internationale) wedstrijden/toernooien.

Speelsters die interesse hebben om zich op een (nog) hoger niveau te ontwikkelen kunnen zich aanmelden door middel van het inschrijfformulier. Deze is te vinden aan de linkerzijde van de website www.uvva.nl onder de button “Aanmelden”.

Het volledige overzicht van alle blokken in dit seizoen is eveneens op de genoemde pagina terug te vinden. Geïnteresseerde speelsters (van minder getalenteerd tot zeer getalenteerd) hoeven niet te wachten totdat het volgende blok van start gaat. Zij kunnen zich op elk moment aanmelden en indien gewenst direct instromen in het Talent Ontwikkelings Programma van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@uvva.nl. Tevens behoort een kennismakingsgesprek tot de mogelijkheden. Ook hiervoor kun je een mail sturen naar info@uvva.nl.

Wie weet mogen wij jou binnenkort verwelkomen!

Het bericht Meidenvoetbal: UVVA begint aan voorjaarsblok verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *