Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Met de bus naar de finale KNVB Beker?

Vrijdag 2 juni wordt er weer om de KNVB Beker gestreden. Vorig jaar vond deze strijd plaats tussen ADO Den Haag en Ajax in het Kyocera Stadion in Den Haag. Dit jaar nog steeds op dezelfde locatie, maar wie deze finale gaat spelen is nog een verrassing!

Heb jij al een mooi teamuitje om het seizoen mee af te sluiten? Dan zou dit weleens het uitje van het jaar kunnen worden. Wil jij de beste speelsters uit de Nederlandse competitie in actie zien? Neem dan je teamgenoten en andere voetbalfans van je vereniging mee naar het stadion. Je kan nu voor de hele groep kaarten regelen en met zijn allen samen in één bus naar de finale toe gaan. Geen gedoe met auto’s verzamelen, aangezien je niet je eigen vervoer hoeft te regelen!

Trommel nu al je voetbalvrienden en –vriendinnen bijeen en ga samen voor een prijs van EUR 15,00 per persoon naar de wedstrijd. In deze prijs zitten het wedstrijdticket en de busreis ineen.

De losse verkoop voor de finale begint op 17 april, maar je kan je als groep nu via onderstaand e-mailadres inschrijven voor de busactie. Zo weet je zeker dat je erbij bent!

Het bericht Met de bus naar de finale KNVB Beker? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *