Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Berkel hoopt zaterdag op punt bij koploper Klarenbeek

Klarenbeek kan in de eerste klasse A uitlopen op concurrent Reiger Boys aangezien deze club aankomende zaterdag vrij is. Klarenbeek ontvangt op haar mooie sportpark de nummer laatst in het klassement, Berkel. Een puntje mee naar huis nemen zou voor de hekkensluiter een mooie opsteker zijn. FC Rijnvogels moet met vier punten achterstand op de koploper winnen om nog kans te maken op het kampioenschap. De titelkandidaat zal aan IJFC een zware kluif hebben. Deze ploeg versloeg namelijk zaterdag nog Reiger Boys met 1-2 en loert op de vierde plaats.

Smerdiek en DSS hebben beide 23 punten, maar laatstgenoemde heeft een wedstrijd minder gespeeld. VV Rhoon, dat tegen Odysseus’91 speelt, heeft zestien punten en hoeft zich eigenlijk geen zorgen meer te maken. Voor studentenclub Odysseus’91 staat er beduidend meer op het spel. De ploeg wil eindigen op de vierde plaats, een plek die vrijwel zeker garantie geeft op het spelen van nacompetitie voor promotie. In elke klasse spelen straks namelijk drie clubs de nacompetitie voor promotie.

De topper dit weekend wordt gespeeld tussen Wartburgia VR 2 en Barendrecht VR 2. Beide clubs staan op 9 punten waardoor de winnaar van deze krachtmeting goede zaken kan doen om rechtstreekse degradatie te ontlopen.

Het bericht Berkel hoopt zaterdag op punt bij koploper Klarenbeek verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *