Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Eredivisie zaal in teken van vierde plaats

Vrijdagavond staan FC Gelre, nummer 5, en Zuidoost United, nummer 4, tegenover elkaar. In de strijd om de schaal geven de eerste 4 plekken recht op het spelen van de play offs. Beide ploegen hebben 27 punten. De Gelderse vrouwen hebben een wedstrijd meer gespeeld dan de Amsterdammers. In de eerste wedstrijd wist Zuidoost met 7–5 te winnen.

In Stiens speelt Avanti/Keuning tegen de meiden van drs. Vijfje. Laatst genoemde ploeg staat op de 6e plek met 23 punten uit 16 wedstrijden. De studentes hebben nog een kleine kans om de play offs te halen. De vorige wedstrijd leverde beide ploegen 1 punt op door een 3–3 eindstand.

In sporthal Waardergolf komen twee ploegen uit dezelfde regio elkaar tegen. Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau en Team Alkmaar/Sportstars zijn beiden uitgeschakeld voor de prijzen in de competitie en beker. Hier speelt dus het sentiment van de regio een belangrijke rol. In de eerste wedstrijd werd het 3–3. Bij de thuisclub is afgelopen weken bekend gemaakt dat afscheid worden genomen van de coaches Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo.

Het bericht Eredivisie zaal in teken van vierde plaats verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *