Zware uitwedstrijden voor Heerenveense Boys en SC Stiens

Het hele land heeft het over Ajax en Feyenoord met die vier punten verschil, maar wij kijken meer uit naar Heerenveense Boys en SC Stiens. In deze strijd om het kampioenschap zijn er ook ‘maar’ vier punten verschil, hier in het voordeel van Heerenveense Boys.

SC Stiens gaat uit naar ONS Sneek en speelt zo een mooie Friese derby. Heerenveense Boys speelt ook uit en mag in VV De Weide een zware tegenstander verwachten. De ploeg uit Hoogeveen wist namelijk met glans de tweede periodetitel binnen te slepen. Naast de Friese derby wordt er ook een Groningse derby gespeeld. Oranje Nassau VR2 krijgt namelijk The Knickerbockers op bezoek.

Twee clubs die vorig seizoen nog uitkwamen in de tweede klasse staan deze speelronde tegenover elkaar: Vitesse’63 en Hollandscheveld. Nummer negen, St. Annaparochie speelt thuis tegen het tweede van Be Quick ’28. Tegen Stiens liet St. Annaparochie al zien te kunnen winnen van een sterkere tegenstander, dus zijn er zeker kansen voor de thuisclub tegen het veel scorende Be Quick’28. Hekkensluiter Be Quick Dokkum begint inmiddels ook te scoren, wat hoop geeft voor de toekomst. ASC’62 is zaterdag te gast bij de Friezen.

 

Het bericht Zware uitwedstrijden voor Heerenveense Boys en SC Stiens verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!