Kijktip: RKDEO thuis tegen Eldenia VR2

In de eerste klasse C gaat het voortvarend met koploper Rigtersbleek die deze speelronde WVC op bezoek krijgt. De bezoeksters draaien daarentegen wisselvallig, maar lijken juist tegen een voetballend team makkelijk uit de voeten te kunnen.

Witkampers verloor vorige week het zicht tegen FC Berghuizen en zag laatstgenoemde op de ranglijst voorbij gaan. Tegen Hoogland, dat momenteel de vijfde plek bezet, kan worden gewerkt aan eerherstel. RKDEO, the rising star, trapt thuis om 14.00 uur aftegen Eldenia VR2. Het verschil tussen beide teams is slechts één punt en in het doelsaldo onderling zit een miniem verschil van drie doelpunten. Een ware kraker dus!

FC Berghuizen, de huidige nummer twee, wil graag weer acteren op hoofdklasse niveau en lijkt de weg naar boven te hebben ingezet. Via een periodetitel de hoofdklasse bereiken zou in ieder geval geen onmogelijk doel zijn. In Noord-Holland moeten daarvoor wel drie punten worden gepakt tegen het fris voetballende Alcmaria Victrix.

De voetbaldag in deze competitie eindigt in Purmerland waar de plaatselijke SC het vanaf 14.30 uur opneemt tegen De Zweef. Deze zondag kan dé dag worden voor Purmerland, pakken ze drie punten en zetten ze de inhaalrace voor één van de twee plekken voor promotie/degradatie door? Het is nu of nooit. We weten het zondag!

Het bericht Kijktip: RKDEO thuis tegen Eldenia VR2 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!