Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Topwedstrijden in de eerste klasse D

FC Gelre speelde vorige week een geweldige wedstrijd tegen de nummer twee, Bavel (2-1 winst). We gaan ervan uit dat zij┬átegen Bekkerveld opnieuw volle bak spelen om hun titelkansen te vergoten, want de afstand tot de koppositie bedraagt slechts zeven punten. Bavel kan profiteren mocht Amstenrade onderuit gaan, maar dan moeten ze zelf eerst de uitwedstrijd tegen OVV’67 winnend zien af te sluiten. De koploper zelf speelt tegen VDZ, dat de moeilijkste taak, of juist de leukste uitdaging van deze zondag heeft: Amstenrade sportieve weerstand bieden.

De Trekvogels loeren als nummer drie natuurlijk op hun kansen en hebben op papier een makkelijke middag. Zij ontvangen thuis op sportpark De Kwakkenberg, Nooit Gedacht. De bezoeksters strijden tegen een promotie/degradatie plaats, vanuit dit oogpunt kan het dus een boeiende wedstrijd worden.

De laatste wedstrijd deze speelronde wordt gespeeld tussen┬áSSS’18 en Schijf. Een strijd tussen de nummers twaalf en zes. Het verschil tussen beide teams bedraagt veertien punten en dit duel moet eigenlijk het kantelpunt gaan vormen voor de nummer laatst, toch?

Het bericht Topwedstrijden in de eerste klasse D verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *