Zorgt Kolping Boys voor een stunt?

In onze wekelijkse voorbeschouwing vliegen we deze keer samen met jullie de hoofdklasse B door waarin iedereen weer vol aan de bak moet (of mag).

Drie wedstrijden starten klokslag 12.00 uur. De eerste wordt gespeeld in Amsterdam tussen Buitenveldert VR2 en SV Venray. De thuisclub heeft na de oorwassing van vorige week een goede wedstrijd nodig om het zelfvertrouwen in tact te houden richting het einde van de competitie. De tweede wedstrijd wordt gespeeld tussen Prinses Irene en Someren. Laatstgenoemde wil graag een punt aan dit duel overhouden omdat de ploeg nog een wedstrijd tegoed heeft. Mocht deze confrontatie (uit tegen Maarssen) positief uitvallen, dan klimt Someren weer op de ranglijst en weg van de promotie/degradatie plaatsen. De laatste wedstrijd op het moment dat de ochtend overgaat naar de middag vindt plaats bij Venlosche Boys op haar sportpark Alde Wielerbaan. De Venloërs nemen het op tegen Maarssen. Beide teams, cliché, kunnen de punten nu hard gebruiken. Al lijkt de thuisclub ze harder nodig te hebben, zij bezetten momenteel namelijk de voorlaatste plaats.

Iets later op de dag speelt DSE om 13.00 uur tegen titelkandidaat FC Eindhoven en zijn we benieuwd of de thuisclub voor een kleine stunt kan zorgen. De tweede concurrent voor de koppositie, Fortuna Wormerveer, ontvangt thuis het aangeslagen Victoria Boys. Om 14.00 uur spelen Fortuna’54 en Nuenen tegen elkaar. Op papier een spannende wedstrijd, want beide teams hebben 26 punten uit 18 wedstrijden, waar het doelsaldo van Fortuna net iets beter is. De koploper, sc ’t Zand, speelt zondag zelf als enige om 14.30 uur een thuiswedstrijd tegen Kolping Boys en hoopt haar voorsprong op achtervolgers FC Eindhoven en Fortuna Wormerveer te behouden of zelfs te vergroten.

Het bericht Zorgt Kolping Boys voor een stunt? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!