Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Uitslagen Eredivisie zaal – 17 maart 2017

De strijd om vierde plaats nog niet beslist in de vrouweneredivisie zaal.

Vrijdagavond streden in een goed gevuld Beatrixsport centrum (Wehl) twee ploegen voor een plek in de play offs. FC Gelre zou bij verlies op grote afstand komen van Zuidoost United. De Amsterdammers startten sterk en kregen enkele kansen. Het was Priscilla Playfair die voor de 0-1 zorgde. Na 15 minuten kwam FC Gelre steeds beter in de wedstrijd. Voor de rust scoorde Angela van Rooy de gelijkmaker. Na de rust hetzelfde beeld als de eerste helft. Zuidoost United miste enkele kansen. Vervolgen scoorde Iris Thus voor de thuisploeg. Angela van Rooy scoorde daarna nog tweemaal. Bouchra Moudou (ZOU) maakte nog 4-2 , maar de strijd was beslist.

De derby tussen Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau en Team Alkmaar/ Sportstars werd een overwinning voor de vrouwen uit Heerhugowaard. Aaike Verschoor en Larissa Smit scoorden de 2-0. Het was Marit Kunst (Alkmaar) die de spanning even terug bracht. Rap schoten Anika Schulte, Chantal Hendriksen en Larissa Smit hun ploeg naar 5-1. Na de wissel maakte Smit haar derde treffer en was het Ginger Kraay (Alkmaar) die de 5-2 scoorde.

Ook drs. Vijfje heeft nog zicht op de vierde plek in de competitie. De Groninger studentes speelden tegen Avanti/Keuning Advocaten. Het werd een 2-6 overwinning voor de bezoekers.
Voor het thuisteam scoorde Sitsoen Hau.

Het bericht Uitslagen Eredivisie zaal – 17 maart 2017 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *