Hoofdsponsor PSV promoot kraker tegen Ajax

Aanstaande vrijdagavond om 19.30 zal op Sportpark de Herdgang de kraker tussen PSV en Ajax plaatsvinden. In ‘Koffie met Toon’ besteedt Toon Gerbrands aandacht aan deze confrontatie. “Het is een wedstrijd in een internationaal weekend, dus een mooie kans voor iedereen om daar te gaan kijken,” aldus de algemeen directeur van PSV. Ook de hoofdsponsor, EnergieDirect.nl, wil aankomende vrijdag een volle tribune zien en daardoor zal deze wedstrijd maximaal gepromoot gaan worden.

Het bericht Hoofdsponsor PSV promoot kraker tegen Ajax verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!