Ongeslagen promotie vrouwen Nijnsel

Het sprookje duurt voort! Nijnsel VR1 heeft afgelopen zondag in de tweede klasse het kampioenschap behaald met slechts twee verliespunten! Een unieke prestatie die volgend seizoen tevens promotie oplevert naar de eerste klasse, nog nooit vertoond in Nijnsel en omstreken! Nijnsel VR1 is daarnaast een van de eerste kampioenen! Met een ongelooflijke voorsprong van maar liefst achttien (!) punten werd gisteren de kroon op het werk gezet met een 8-0 overwinning op het eerste damesteam van Gemert.

Ook het doelsaldo van + 49 laat aan onduidelijkheid niets te wensen over. De Nijnselse vrouwen onder leiding van de bezielde succescoach Arent van Dijk bonden alle tegenstanders tot nu toe aan de zegekar en gaandeweg het seizoen bouwde het team een indrukwekkende voorsprong op. Ook de sponsoren van het eerste uur, TVE Reclame, Peter Voss Baderie, Nol van den Oetelaar en Wetser Kappersbenodigheden deelden in het ongelooflijke succes van de Nijnselse dames.

Het bericht Ongeslagen promotie vrouwen Nijnsel verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!