Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Don Koehorst per direct hoofdtrainer DSS

DSS uit Haarlem heeft een nieuwe trainer-coach gevonden. De commissie vrouwenvoetbal van DSS is blij met de directe aanstelling van Don Koehorst als nieuwe hoofdtrainer van de vrouwenselectie van DSS maandagavond stond Don, die voor minimaal 1,5 seizoen tekende, voor de groep en gaf hij zijn eerste training.

Met het aantrekken van deze ervaren trainer wil DSS vrouwen een opstap zijn naar een hoger voetbalniveau voor speelsters uit Haarlem en omstreken. Met een VR1 op 1ste klas niveau, VR2 richting 2de klas en VR3 team op weg naar de 3de klasse, wil de club zich verder door ontwikkelen.

Don Koehorst over zijn aanstelling: “DSS is een club die de afgelopen jaren zich sterk heeft ontwikkeld in het meisjes en vrouwenvoetbal. Een goed georganiseerde vereniging die ambitieus is. Met deze ingrediënten is men bezig om het vlaggenschip rustig verder te laten groeien richting hoofdklasse en op lange termijn naar de topklasse. Voor mij als trainer is dit de uitdaging hierbij te helpen deze groei en ontwikkeling door te laten maken, als club, als team en als speler. Ik zie vele mogelijkheden en groeipotentie en kijk uit naar deze samenwerking.”

Voor zijn aanstelling bij DSS was Don assistent-coach bij Telstar Vrouwen. Don is vooral bekend van de successen die hij behaalde met Ter Leede en Buitenveldert waarmee hij landskampioen werd.

Naast het aantrekken van Don Koehorst, zal Jordi van Ewijk, momenteel trainer van VR3, het 2de team trainen.
DSS denkt met het aantrekken van Don en Jordi de juiste trainers voor de vrouwenselectie te hebben gevonden en hoopt dan ook op een prettige en succesvolle samenwerking.

Het bericht Don Koehorst per direct hoofdtrainer DSS verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *