Nederlandse speelsters in kwartfinale FA Cup

Maandagavond vond in Engeland de loting plaats in de strijd om de FA Cup. De grote ploegen ontlopen elkaar op dit moment nog, waardoor het een spannende eindfase belooft te worden. Vorig jaar won Arsenal de Engelse beker. Dit was toen gelijk de eerste grote prijs voor Sari van Veenendaal, Dominque Janssen en Daniëlle van de Donk.

De finale van deze editie zal plaatsvinden op 16 mei in Wembley, terwijl de kwartfinales worden gespeeld op 26 maart. De winnaars van onderstaande wedstrijden zullen iedereen €4.600,- aan prijzengeld ontvangen vanwege het feit dat de Engelse bond een aparte hoofdsponsor voor de FA Cup heeft: SSE.

Liverpool Notts County
Birmingham City Arsenal
Chelsea Sunderland
Bristol City Manchester City

Het bericht Nederlandse speelsters in kwartfinale FA Cup verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!