Vacature: Berkel opzoek naar nieuwe hoofdtrainer

CVV Berkel zoekt voor het seizoen 2017-2018 een gedreven en ervaren hoofdtrainer voor haar eerste vrouwenelftal. De club heeft een talentvolle en ambitieuze vrouwenafdeling, die tevens de grootste is in haar regio. Vrouwen 1 speelt op dit moment 1e klasse zaterdag in district West II en heeft als doelstelling in de komende jaren minimaal bovenin de 1e klasse een rol van betekenis te spelen.

De club zoekt een hoofdtrainer die:

  • trainingen aan de 1e vrouwenselectie verzorgt en coaching en begeleiding geeft aan vrouwen 1 op de wedstrijddag (zaterdag);
  • ervaring heeft met het trainen van vrouwen op 1e klasse niveau;
  • in het bezit is van UEFA TC3 diploma;
  • een uitgesproken spelopvatting en werkwijze heeft en in staat is deze over te brengen aan een talentvolle groep speelsters;
  • prestatiegericht is en communicatief sterk is;
  • actief samenwerkt met de overige trainers van de vrouwenafdeling en overleg heeft met het kader van de jeugdopleiding om jeugd klaar te stomen voor de overgang naar de senioren.

Geïnteresseerden voor deze uitdaging bij deze mooie club kunnen contact opnemen met Hans Gilhuys (bestuurslid VTZ) via mail (hans.gilhuys@gmail.com) of Marinka van Dijk (aamvandijk@hetnet.nl).

Het bericht Vacature: Berkel opzoek naar nieuwe hoofdtrainer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!