Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ajax Vrouwen in oefenduel te sterk voor CSKA Moskou

Ajax heeft dinsdagmiddag een oefenwedstrijd tegen CSKA Moskou op sportpark De Toekomst winnend weten af te sluiten. Met 3-1 waren de Amsterdammers te sterk voor hun Russische opponent.

De clubsite meldt dat CSKA na negen minuten al op voorsprong kwam dankzij een snelle counter. Toch bleef Ajax, ondanks de vroege tegentreffer, het spel maken en daardoor kreeg de ploeg van Ed Engelkes vlak voor rust de gelegenheid om via een penalty op gelijke hoogte te komen. Desiree van Lunteren schoot vanaf elf meter overtuigend raak.

Gedurende het tweede bedrijf speelde Ajax overtuigender en kwam het via Dominique Vugts op voorsprong. De marge werd later nog vergroot door Marlous Pieëte, die een doorgekopte bal van Vugts goed afrondde. De winst op de Russinnen vormt een goede voorbereiding op de topper die aanstaande vrijdag in Eindhoven wordt gespeeld. Daar zal Ajax het om 19.30 gaan opnemen tegen PSV.

 

Het bericht Ajax Vrouwen in oefenduel te sterk voor CSKA Moskou verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *