Barendrecht en trainer Egmond Blinker uit elkaar

Trainer Egmond Blinker stopt aan het einde van het seizoen bij de vrouwen van BVV Barendrecht. Wat hij gaat doen in het nieuwe seizoen is nog niet bekend, maar hij wil graag verder als trainer in het vrouwenvoetbal. De trainer werd eerder verkozen tot trainer van het jaar in Delft, zelf speelde hij op hoofdklasse niveau en was tot zijn 46e jaar actief op het veld bij het eerste elftal van Wippolder. Daarna besloot de oefenmeester hoofdtrainer te worden. Met de vrouwen zal hij er alles aan gaan doen om de club in de topklasse te houden.

Ook Jonara Bernardina, de gouden kracht achter de succesvolle vrouwenafdeling stopt aan het einde van het lopende seizoen.

Het bericht Barendrecht en trainer Egmond Blinker uit elkaar verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!