Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Eerste kampioenschap dit seizoen is aanstaande

Aanstaande zondag kan DVC ’26 vr1 kampioen worden in de tweede klasse H. Vorig seizoen wist de ploeg nog te promoveren naar de eerste klasse. Na de nacompetitie kon degradatie echter niet worden voorkomen.¬†Onder leiding van hoofdtrainer Rob Bosman heeft het team een voorsprong van 14 punten opgebouwd en een doelsaldo van +41. Met nog vijf wedstrijden op het programma, kan het eigenlijk niet meer fout gaan. Het ziet er dus naar uit dat DVC ’26 uit Didam komend seizoen weer zal terugkeren in de eerste klasse.

Na een slechte seizoenstart heeft het team zich meteen weten te herpakken. De ploeg heeft namelijk geen verliespunten meer geleden. De spelersgroep bestaat uit ervaren speelsters en jeugdig talent en dit zorgt voor een sterke combinatie. Daarnaast is het bestuur nauw betrokken bij de positieve ontwikkeling van het vrouwenvoetbal binnen de vereniging, wat zich de laatste jaren uitbetaald.

Aanstaande zondag wordt er thuis gespeeld om 12.00 op Sportpark de Nevelhorst tegen DAW voor het kampioenschap. DAW strijdt nog volop mee voor de derde periodetitel, dus het zal een strijdlustige wedstrijd worden.

Het bericht Eerste kampioenschap dit seizoen is aanstaande verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *