Matchcenter: FC Rosengård – FC Barcelona

Lieke Martens strijd met haar FC Rosengård tegen de upcoming FC Barcelona. De Zweden stonden in 2004 voor het laatst in de halve finale en verloren 4 van de 5 wedstrijden in de kwartfinales, dus het wordt wel weer eens tijd om met o.a. Marta Vieira da Silva een Europese titel te pakken. Voor FC Barcelona was het al 2 keer een vroeg einde in de kwartfinales en wisten twee keer achter elkaar FC Twente uit die kwartfinale te houden. Eigenlijk zou de andere FCB ook 1 of 2 extra investeringen moeten doen om door te kunnen dringen naar de finale.

Indien we een werkende livestream hebben, zullen we dat hier gelijk plaatsen.

 

19.00 uur FC Rosengård FC Barcelona  0-0

 

Het bericht Matchcenter: FC Rosengård – FC Barcelona verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!