Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Vrouwenvoetbal kenmerkt zich door weinig spelbederf’

De toekomst van het voetbal is aan de vrouwen, beweert Tomas Toma, medeoprichter en partner van sportmarketingbureau Sporteyes uit Apeldoorn en bij PEC Zwolle betrokken bij de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal. In een vlammend betoog op de website www.sportknowhowxl.nl schrijft Toma, dat het een kwestie van tijd is, dat het vrouwenvoetbal de waardering en aandacht van media en bedrijfsleven krijgt die het verdient.

De charme van vrouwenvoetbal is volgens Toma vooral dat het zich kenmerkt door weinig spelbederf, zoals tijdrekken, schwalbes en gejammer aan het adres van de leiding. Die bewering checkten we, lees hier verder.

Het bericht ‘Vrouwenvoetbal kenmerkt zich door weinig spelbederf’ verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *