Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Annelies Martijn sluit aan bij de Europese top

Ze speelt in Nederland voor het HTC beachsoccer team en is ook keepster voor het Nederlands team. Door deze ontwikkelingen is zij, tijdens 1 van de toernooien, gescout door een Engels team (Portsmouth). Ze gaat als keepster Portsmouth vertegenwoordigen op de Euro Winners Cup.

Ze zegt: “Geweldige eer en trots dat ze mij willen hebben.” De Euro Winners Cup is een toernooi waar de landskampioenen van elk land in Europa mogen deelnemen en strijden om de beste van Europa te worden. Het toernooi vind plaats in Portugal van 25 mei t/m 4 juni 2017.

Sinds dit jaar geeft de FIFA geen vergoeding meer aan teams om deel te nemen aan dit soort toernooien. Dit houdt in dat de speelsters zelf moeten zorgen voor de o.a. reis en verblijfkosten. Voor bijna 2 weken loopt dit enorm in de kosten. En daarom heeft Annelies contact met de redactie gezocht om haar te helpen met haar doneer-actie. Kijk gauw hier verder.

Foto: Quendy fotografie

Het bericht Annelies Martijn sluit aan bij de Europese top verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *