Moorrees en Lewerissa klaar voor Ajax

Aanstaande vrijdag staat de topper tussen PSV en Ajax op het programma. Dat de wedstrijd leeft, blijkt wel uit de vele berichten op social media en de actie van hoofdsponsor Energie Direct. Ook in PSV TV, waar Myrthe Moorrees en Vanity Lewerissa te gast zijn, wordt aandacht besteed aan de wedstrijd.

Voor Moorrees blijft het een bijzonder affiche. “PSV-Ajax leeft altijd wel enorm. Ook in de spelersgroep merken we dat. Vrijdag staat er wel een topper op het programma. Bij zo’n wedstrijd staan er dan tweeduizend man langs de kant. Daar doe je het voor!”

Ondanks de extra lading en het grote aantal toeschouwers is Lewerissa niet heel zenuwachtig voor de wedstrijd. “Je hebt wel een beetje spanning. Het is toch Ajax, een grote club en een mooie tegenstander, maar echt zenuwachtig wil ik niet zeggen.”

Met de goede reeks die PSV de afgelopen periode neerzette is de wedstrijd ook direct een goede test voor de ploeg van Nebojsa Vuckovic. “We willen nu laten zien dat we onze goede reeks ook tegen Ajax voort kunnen zetten. En dat is wel een graadmeting om tegen zo’n grote tegenstander te laten zien wat we kunnen,” aldus Moorrees.  “Ik wil winnen thuis. Uit hebben we het goed gedaan, maar maakten we toen de kansen niet af. Hopelijk is dat vrijdag wel het geval,” vult Lewerissa aan.

Over de uitslag zijn de dames gelijkgestemd, beide geven ze een 2-1 overwinning voor PSV op. Al maakt de uitslag volgens Moorrees niet heel veel uit; als er maar gewonnen wordt. “In ieder geval drie punten, daar teken ik voor.”

Bekijk hieronder de uitzending van PSV TV met Myrthe Morrees en Vanity Lewerissa.

Het bericht Moorrees en Lewerissa klaar voor Ajax verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!