Selectietrainingen: het kan weer bij SC Woezik

SC Woezik is de grootste vereniging van de regio Oost voor vrouwen- en meisjesvoetbal. De selectietrainingen zijn bedoeld voor alle talentvolle en ambitieuze meisjes in de leeftijdscategorie van 8 tot 18 jaar van SC Woezik en uit de regio van Wijchen.

Onder leiding van de hoofdtrainer van VR1 en verzorgd door trainers en speelsters van SC Woezik worden een aantal trainingsvormen doorlopen en afgesloten met een partijvorm. Jij mag tijdens deze training je voetbalkwaliteiten laten zien, terwijl je ouders voor zover nodig kennis kunnen maken met SC Woezik en de VoetbalSTERschool. Na afloop van de training krijg je meer informatie over eventuele vervolgtrainingen.

De selectietrainingen zijn op:

  • Vrijdag 7 april ‘17 (geboortejaren ’04-’05-’06-’07-‘08)
  • Vrijdag 14 april ‘17 (geboortejaren ’99-’00-’01-’02-‘03)
  • Vrijdag 21 april ‘17 (voor genodigden van alle leeftijden uit de selectietrainingen )

Op de betreffende dag wordt je om 18.45 uur verwacht in de kantine. De training zal plaatsvinden van 19.00 tot 20.15 uur. Aanmelden voor de inlooptraining kun je doen door de volgende gegevens door te mailen naar VoetbalSTERschool@scwoezik.nl:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Huidige club en team
  • Positie in het veld
  • Telefoonnummer
  • Mailadres
  • Adres, Woonplaats

Zorg wel dat je huidige club weet dat je deelneemt aan de inlooptraining!

Het bericht Selectietrainingen: het kan weer bij SC Woezik verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!