Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Delleman maakt weer minuten: “Heel mooi moment”

Tijdens de vorige speelronde maakte Lauren Delleman na ruim een jaar lang blessureleed eindelijk haar rentree voor Ajax. Een week na de met 6-1 gewonnen wedstrijd tegen Achilles ’29 blikt ze in Ajax TV terug op deze bijzondere gebeurtenis.

“Het was zeker een heel mooi moment. Ik heb in november mijn eerste minuten weer gemaakt in een oefenwedstrijd dus sindsdien ben ik weer fit en onderdeel van de groep. Maar het is toch mooi om in de Eredivisie weer je rentree te maken,” aldus Delleman. “Ik ben nu weer gewoon blij dat ik weer op het veld sta, maar het is toch iets dat blijft knagen als je dan nog niet echt je officiële rentree hebt gemaakt.”

Voor de speelster is met haar rentree het boek definitief gesloten. “Het is denk ik één van de zwaarste blessures die je als voetballer kunt hebben. Zowel fysiek als mentaal. Gelukkig ging mijn revalidatie heel goed en had ik weinig tegenslagen. Sinds ik mijn eerste minuten heb gemaakt in november sluit je het al af, maar dit is toch iets officiëler. Nu is voor mij het boek helemaal dicht.”

Bekijk hieronder de update van Ajax TV met hoofdtrainer Ed Engelkes en Lauren Delleman.

Het bericht Delleman maakt weer minuten: “Heel mooi moment” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *