Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Voorbeschouwing 1e klasse C – speelronde 18

In de 1e klasse C is VV Rigtersbleek bijna kampioen en nadert de ploeg het magische aantal van honderd doelpunten. Dat kan zondag namelijk bereikt worden tegen Velsen. Mocht Velsen de confrontatie verliezen dan zal het terugkeren naar de 2e klasse. Er staat dus veel op het spel in speelronde 18.

SDO zal de nacompetitie voor promotie gaan spelen. FC Berghuizen en Witkampers lijken zich bij SDO te gaan voegen. Echter kan RKDEO ook weleens gaan stunten. Zeker wanneer ze weten te winnen in de uitwedstrijd tegen FC Berghuizen. Dan heeft de club negen punten uit drie wedstrijden in de laatste periode.

Witkampers gaat op bezoek naar Eldenia VR2, dat nu op de 9e plaats staat. Dat is niet genoeg voor rechtstreekse handhaving en dus zal de ploeg de nodige punten moeten gaan binnenslepen. VV Hoogland kent een goed seizoen; de club is nagenoeg veilig. Dat geldt niet voor de tegenstander deze speelronde – Alcmaria Victrix – dat met 21 punten op de 7e plaats staat. Verder moet WVC winnen van sc Purmerland om zo kans te houden om de nacompetitie voor degradatie te ontlopen. Tot slot zal de ontmoeting tussen de debutant, De Zweef, en SDO deze speelronde ook gaan plaatsvinden.

Het bericht Voorbeschouwing 1e klasse C – speelronde 18 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *