Voorbeschouwing 1e klasse D – speelronde 18

De topper in de eerste klasse D deze speelronde is die tussen VV Bavel, dat thuis speelt, en Amstenrade. De Limburgse club staat drie punten voor en zal bij winst het verschil kunnen vergroten tot zes punten. Die eventuele voorsprong zal Amstenrade waarschijnlijk niet meer uit handen gaan gegeven. Al met al weet VV Bavel wat het moet gaan doen.

VV Trekvogels zal hopen op een overwinning van VV Bavel. Dan doet de ploeg namelijk ook nog mee in de strijd om de titel. De Nijmeegse club zal sowieso gaan uitkomen in de nacompetitie voor promotie. Er kan echter meer inzitten dit seizoen als er deze speelronde gewonnen wordt van Baronie, dat onderin het klassement de punten ook hard nodig heeft. Verder ligt FC Gelre ook op koers – de nacompetitie is het doel – en zal OVV ’67 gaan ontvangen. Die doelstelling kan ook behaald worden als geen andere club, dat op dit moment lager gepositioneerd staat in de ranglijst, de derde periodetitel wint.

VDZ kan bij winst op Bekkerveld een belangrijke stap zetten in de strijd om handhaving. Bekkerveld, de tegenstander van deze speelronde, verkeert momenteel in zwaar weer en is daardoor afgezakt naar de 9e plaats. BSC Hoopt op een puntje uit tegen VV Schijf. Tot slot staat er ook nog een kraker onderin de ranglijst op het programma. Als SSS ’18 in de eerste klasse wilt blijven, zal het moeten winnen op het veld van Nooit Gedacht. SSS ’18 staat op dit moment laatste met acht punten, terwijl Nooit Gedacht een plek hoger staat met twaalf punten.

 

Het bericht Voorbeschouwing 1e klasse D – speelronde 18 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!