Vrieling naar India om vrouwenvoetbal te promoten

Fotograaf: Nienke van der Tak

ADO Den Haag-speelster Michelle Vrieling vertrekt maandag 3 april richting India om een week lang het vrouwenvoetbal bij de plaatselijke voetbalclub Greenfield Cubs All Kerala Soccer Games PVT LTD te promoten, meldt haar club.

Voor de aanvalster bestond er geen twijfel toen aan haar werd gevraagd of ze deze reis zou willen gaan maken.”Ik hoop met mijn bezoek aan India meisjes enthousiast te maken over voetbal en met name ze een ander perspectief te bieden. Zij moeten ervan bewust worden dat voetbal niet alleen voor jongens is en dat zij dit ook kunnen uitoefenen. Zelfs naast hun studie of werk. Ik heb heel erg zin om mijn verhaal te doen voor veel Indiase meisjes en hen hopelijk erg gemotiveerd te krijgen om ook te gaan voetballen,” zegt Vrieling.

De vereniging die wordt bezocht, Greenfield Cubs All Kerala Soccer Games PVT LTD, zet zich in om het huidige voetbalbeeld van Indiase jongeren te veranderen. Dit doen zij onder andere door het meiden- en vrouwenvoetbal lokaal verder te ontwikkelen.

 

Het bericht Vrieling naar India om vrouwenvoetbal te promoten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!