Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Worm realistisch: “We zullen nog meer moeten vechten”

FC Twente is na de zeperds tegen PEC Zwolle in zowel de KNVB Beker als de competitie uit op eerherstel. In ADO Den Haag treft de formatie van Tommy Stroot deze speelronde een ploeg dat na de 1-7 nederlaag tegen Telstar VVNH ook iets goed heeft te maken.

Op de clubsite kijkt Siri Worm met een wrang gevoel terug op de afgelopen twee wedstrijden.We stapten niet met een lekker gevoel van het veld af. Je hoopt de nederlaag in de KNVB Beker weg te spelen. Je hebt alleen nog de competitie om voor te spelen en dan moet je daar alles voor geven en dan is dit heel teleurstellend. Het lukt gewoon even niet. We verliezen veel duels, terwijl we wel genoeg kwaliteiten hebben. We zullen dus nog meer moeten vechten en dan ben ik er van overtuigd dat we snel ons eigen spel weer oppakken. We hebben dit op de eerste training na de wedstrijd ook goed uitgesproken en alle neuzen staan weer dezelfde kant op.”

De Tukkers hebben de hoop op de titel echter nog niet opgegeven. “We hebben afgelopen week goed getraind. Alles is uitgesproken en voor iedereen is het nu duidelijk. De titel hebben we zeker nog niet uit ons hoofd gezet. Met de play-offs is er nog van alles mogelijk en daar moeten we op vertrouwen,” aldus de verdedigster van FC Twente.

Om met een goed gevoel de play-offs in te gaan, zullen de drie punten vrijdagavond mee naar huis moeten worden genomen. “Tegen ADO Den Haag is het altijd lastig, maar het zijn ook vaak leuke wedstrijden. Het is een tegenstander die wil voetballen en dat doen wij ook graag. Het zal dan ook een open wedstrijd worden en dat ligt ons. Het zal geen gemakkelijke klus worden, maar ik geloof erin dat we de drie punten gaan pakken.”

Het bericht Worm realistisch: “We zullen nog meer moeten vechten” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *