Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Voorbeschouwing Eredivisie: Zaterdag 25 maart

Speelronde twintig wordt afgesloten met een prachtig affiche. In het Kyocera Stadion zal ADO Den Haag het gaan opnemen tegen FC Twente. Na het puntenverlies van Ajax gisteren tegen PSV zullen beide teams gebrand zijn om hiervan te gaan profiteren.

Vorig weekend was Ajax de lachende derde nadat zowel FC Twente als ADO Den Haag dure punten lieten liggen in de strijd om het kampioenschap. De koploper liep gisteren echter zelf tegen de eerste nederlaag van dit seizoen op. Hierdoor krijgen de achtervolgers de kans om weer in te lopen op de Amsterdammers. Nu de play-offs steeds dichterbij komen, zullen er vanaf deze speelronde louter topwedstrijden op het programma staan. Nadat PSV en Ajax elkaar gisteren troffen, is het nu de beurt aan ADO Den Haag en FC Twente om te laten zien waartoe de twee ploegen in staat zijn. De ploeg van Arend Regeer staat momenteel op een keurige derde plek; op een punt afstand van FC Twente. Deze onderlinge confrontatie zal dat ook belangrijk zijn in het creƫren van een goede uitgangspositie voordat de play-offs daadwerkelijk beginnen. De strijd zal in ieder geval ook vandaag weer in Den Haag gaan losbarsten.

Het bericht Voorbeschouwing Eredivisie: Zaterdag 25 maart verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *