Livestream PSG – ASJ Soyaux

Je kunt vanmiddag vanaf 15.00 uur via de livestream naar de competitie wedstrijd van Loes Geurts kijken. Ze keept bij Paris Saint Germain (PSG) en spelen in de Franse competitie (Feminine Division 1) tegen ASJ Soyaux.

PSG staat op een 2e plaats met 7 punten achterstand op Olympique Lyonnais. De laaste 5 wedstrijden werden door PSG gewonnen en daarin scoorde ze 13 doelpunten en kregen er één tegen. In deze wedstrijd serie zat ook de topper tegen OL die ze met 1-0 wisten te winnen. Geurts keepte voor het laatst tegen in de met 4-1 gewonnen UWCL wedstrijd tegen BIIK Kazygurt. In totaal keepte drie wedsrijden voor PSG.

De competitie bestaat uit 12 teams en deze wedstrijd is in speelronde 17. Olympique Lyonannais moet nog vier van de 6 wedstrijden winnen om het kampioenschap te vieren.

Het bericht Livestream PSG – ASJ Soyaux verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!