Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Samenvatting ADO Den Haag – FC Twente

Bekijk hier de samenvatting van de vierde wedstrijd van speelronde 20. Die wedstrijd ging tussen ADO Den Haag – FC Twente en werd gewonnen door de Tukkers met 0-2. De doelpunten werden gemaakt door Spitse en Roord, lees hier het verslag.

Het bericht Samenvatting ADO Den Haag – FC Twente verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samenvatting ADO Den Haag – FC Twente

Bekijk hier de samenvatting van de vierde wedstrijd van speelronde 20. Die wedstrijd ging tussen ADO Den Haag – FC Twente en werd gewonnen door de Tukkers met 0-2. De doelpunten werden gemaakt door Spitse en Roord, lees hier het verslag.

Het bericht Samenvatting ADO Den Haag – FC Twente verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.