Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vacature: Olympia VR1 zoekt trainer-coach

De Goudsche Cricket & Football Club Olympia is een vereniging met een rijke historie. Sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving en vervult het voor zowel de jeugd als voor volwassenen een niet onbelangrijke maatschappelijke functie. Met ruim 850 leden is Olympia gehuisvest in een prachtige accommodatie aan de Bodegraafsestraatweg.

Sinds 2012 biedt Olympia ook vrouwenvoetbal. Inmiddels zijn er twee vrouwenteams en staat het talentvolle VR1 op het punt te promoveren naar de 2e klasse zondag.

Voor dit ambitieuze VR1 team zoeken wij een even ambitieuze Trainer/Coach (m/v).

Bij Olympia staat de ontwikkeling van de individuele speler/speelster centraal. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun voetbalontwikkeling. Goede teamprestaties zijn dan een logisch gevolg. Voor de VR1 zoeken we een gedreven trainer met goede communicatieve en sociale vaardigheden die beschikt over minimaal TC3. Ervaring in het trainen en coachen van een vrouwenteam op minimaal tweede klasse niveau is een pré. De vrouwenselectie traint op dinsdag- en donderdagavond.

Graag ontvangen we reacties met voetbal CV en een korte motivatie via de email (voetbalzaken@gcfc-olympia.nl) gericht aan de heer F. Reynaers.

Het bericht Vacature: Olympia VR1 zoekt trainer-coach verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *