Een heerlijke volley in de Bundesliga

Afgelopen maandagavond stond de laatste competitiewedstrijd van speelronde 15 in de Duitse Bundesliga op het programma. De wedstrijd ging tussen het team van Jackie Groenen (1. FFC Frankfurt) en SC Freiburg. De thuisploeg was halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong gekomen dankzij een geweldige treffer van Sophie Schmidt. Uiteindelijk scoorde SC Freibrug echter de 1-1 en daardoor blijft de positie voor beide teams ongewijzigd in het tussenklassement.

Het bericht Een heerlijke volley in de Bundesliga verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!