Vacature: Tilburg University zoekt trainer-coach

Het Tilburg University Sports Center zoekt een enthousiaste en ambitieuze train(st)er voor het vrouwenvoetbalteam. Het team is actief in de 3e klasse van het zondag voetbal en draait mee bovenaan in de competitie. Trainingsavonden zijn dinsdag- en donderdagavond en wedstrijdbegeleiding op de zondag.

Ben jij die gedreven no-nonsense train(ster) (eventueel in bezit van TC 3) die ons studenten vrouwenteam verder kan begeleiden in de ontwikkeling als team en individu? Kun je goed communiceren en samenwerken met zowel studenten, spelersraad en het bestuur? Ben je bevlogen, enthousiast en beschik je over een gezonde dosis humor? Neem dan deze uitdaging aan!

We bieden een enthousiaste jonge spelersgroep met ambitie om op een hoger niveau te voetballen, goede faciliteiten op ons sportcentrum en een vergoeding in overleg.

Vragen en reacties kun je mailen naar: Mike Stout (m.p.p.stout@tilburguniversity.edu).

Het bericht Vacature: Tilburg University zoekt trainer-coach verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!