Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Welke teams zitten op titelkoers?

Als volgers van de zaterdag- en zondagvoetbal kan een overzicht van de ploegen die zich opmaken voor de titelstrijd natuurlijk niet ontbreken. In sommige competities kan het werkelijk nog alle kanten op. De komende speelrondes beloven dus spannend te gaan worden.

Topklasse A

Het verschil tussen de volgende teams is minimaal: Ter Leede (18-41), Buitenveldert (18-40) en Jong ADO Den Haag (18-37). In theorie heeft Jong Telstar (18-31) een minimale kans. Er zijn nog vier competitiewedstrijden te gaan.

Hoofdklasse A

RCL (18-42) heeft zeven punten voorsprong en nog maar zes punten nodig om het kampioenschap te pakken. Ten opzichte van Jong PEC Zwolle (18-35). SSS (17-29) en VIOD (17-27) hebben de welbekende theoretische kans. Er zijn nog vier competitiewedstrijden te spelen.

Hoofdklasse B

In de zondag hoofdklasse doen drie teams niet onder voor elkaar: sc ’t Zand (20-52), FC Eindhoven AV (20-50) en Fortuna Wormerveer (20-49). De nummer 4 Prinses Irene (20-37) heeft op papier nog kans. Er moeten namelijk nog zes competitiewedstrijden worden gespeeld.

1e klasse A

Doordat Unicum uit de competitie is gehaald, zijn er maximaal twintig wedstrijd te spelen; nog drie te gaan dus. SC Klarenbeek heeft de beste papieren maar kent twee achtervolgers: FC Rijnvogels (17-32) en Reiger Boys (16-31). SCK heeft dus nog vier punten uit drie wedstrijden nodig voor het kampioenschap.

1e klasse B

Heerenveense Boys (18-46) heeft één echte concurrent en dat is ASC’62 (18-42). Ook hier nog vier wedstrijden te gaan.

1e klasse C

FC Berghuizen (18-41) kan aanstaande zondag in de kraker tegen Rigterslbeek (18-49) de competitie extra spannend gaan maken. Bij winst heeft Rigtersbleek namelijk nog drie wedstrijden over om vier punten te pakken. In totaal nog vier zondagen te gaan. En de Witkampers (18-40) moeten hopen op het beste.

1e klasse D

Hier is het ook spannend met Amsterdamrade (18-41) en Bavel (18-41). De Trekvogels (18-38) en FC Gelre (18-37) moeten hopen op het onmogelijke.

Het bericht Welke teams zitten op titelkoers? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *