Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Bo Vonk versterkt Jong ADO Den Haag Vrouwen

Jong ADO Den Haag Vrouwen versterkt zich vanaf volgend seizoen met de zeventienjarige Bo Vonk. De rechtsback is afkomstig van Ter Leede B1 en maakte in het seizoen 2015-2016 al onderdeel uit van het schaduwteam, meldt de club op haar website.

Alex Scholte, trainer van Jong ADO, heeft hoge verwachtingen van de speelster.Bo is een groot talent. Ze heeft lang bij de jongens gespeeld en is een speelster waarvan we veel verwachten. Ze kon mee met de jongens van A-selectie maar koos ervoor om de overstap te maken naar het vrouwenvoetbal.”

Vonk, die dit seizoen al mee trainde met de selectie van Jong ADO, kijkt uit naar haar overstap. “Heel erg leuk dat ik vanaf volgend seizoen deel mag uitmaken van het team, ik heb er erg veel zin in!”

Jong ADO Den Haag vrouwen bezet momenteel de derde plek in de Topklasse en heeft nog zicht op het kampioenschap.

Het bericht Bo Vonk versterkt Jong ADO Den Haag Vrouwen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *