Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Trainer Go Ahead Eagles blijft zich bezighouden met vrouwenvoetbal

Fotograaf: Ron Jonker voor www.sportfoto-oost.nl

Vorige week brachten wij het nieuws dat Robert Maaskant door de gemeente Breda was aangetrokken als trainer en ambassadeur voor het meisjes- en vrouwenvoetbal in de regio. Enkele dagen daarna werd bekend dat Maaskant óók was aangesteld als de nieuwe trainer van Go Ahead Eagles. Hij volgt daarmee de ontslagen Hans De Koning op.

Ondanks zijn nieuwe functie blijft Maaskant zich bezighouden met het vrouwenvoetbal. “In april en mei zal het even wat lastiger combineren zijn, maar ik blijf nauw bij het traject betrokken. Vanaf mei pak ik het helemaal op en het is ook de bedoeling dat ik er na de zomer mee verder ga,” laat hij BN De Stem weten.

Maaskant tekende bij de club uit Deventer een contract tot het einde van dit seizoen. De club staat laatste in de Eredivisie en verkeert in direct degradatiegevaar. Go Ahead zal tijdens de resterende zeven competitiewedstrijden alles op alles moeten zetten om rechtstreekse degradatie óf een eventuele nacompetitie te ontlopen.

Het bericht Trainer Go Ahead Eagles blijft zich bezighouden met vrouwenvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *