Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Van de Donk wint ‘FA Cup Player speelronde 5’

Fotograaf: Nienke van der Tak

Arsenal speelster Daniëlle van de Donk heeft in Engeland de FA Cup Player award van speelronde vijf gewonnen. De international oogstte veel lof na haar hattrick in de met 10-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

In de volgende ronde nam de international het met Arsenal op tegen Birmingham City. Die wedstrijd ging met 1-0 verloren en daardoor kwam het bekertoernooi voor de Gunners tot een einde. Voor Van de Donk was dit een typische wedstrijd  om van te leren. “Birmingham is altijd lastig. Maar het is goed we deze teleurstelling nu alvast hebben gehad voorafgaand aan de Spring Series. We kunnen hiervan groeien en hopelijk gebeurt het niet nog een keer. We hebben bewezen dat we kunnen winnen en hadden tegen Birmingham gewoon een slechte dag. Niet elke wedstrijd is er een waar iedereen in de juiste flow zit zoals tegen Tottenham,” aldus Van de Dok.

Dat ze is gekozen tot beste speelster van speelronde vijf vindt de Oranje Leeuwin heel bijzonder. “Ik vind het een eer om tot beste speelster gekroond te worden, al haalde iedereen een hoog niveau die wedstrijd.’

Het bericht Van de Donk wint ‘FA Cup Player speelronde 5’ verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *