Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

ZZVV Mazzelstars promoveren naar de Eredivisie

Zaalvoetbaldames van ZZVV Mazzelstars ongeslagen kampioen in hoofdklasse!

Vrouwen 1 van Mazzelstars zijn voor het eerst in haar geschiedenis kampioen geworden van de KNVB hoofdklasse. Voor het eerst een Zoetermeers vrouwen zaalvoetbalteam dat deze titel grijpt. Én ook voor het eerst in de historie van Mazzelstars dat een team dit ongeslagen doet!

Met nog vier wedstrijden te gaan, is de strijd dus al gestreden. Onder bezielende leiding van coach René Hijmans en de teambegeleiding gaan de speelsters er uiteraard voor om ook deze wedstrijden ongeslagen te blijven.
Het doelsaldo van +74 liegt er dan ook niet om. Een unieke prestatie! Het kampioenschap levert promotie naar de Eredivisie op, het hoogste niveau in zaalvoetballand. Een mooi resultaat voor Zoetermeer en omstreken.
Maandagavond 27 maart zette de Mazzelstars het goede seizoen nog even door. Met 5-3 wonnen zij de kwartfinale van de hoofdklasse beker. De afgelopen twee jaar wonnen zij deze beker al en hoe mooi zou het zijn als dit drie keer op rij lukt!
Op vrijdag 21 april wordt het kampioensfeestje met de vrouwenselectie (vrouwen 1 en 2, beide spelend in hoofdklasse) gevierd. Na de wedstrijd van vrouwen 1 zal de KNVB de kampioensschaal uitreiken! Zorg dat u erbij bent!
Om te promoveren naar de Eredivisie, zijn de meiden hard op zoek naar sponsoren. Om op het hoogste niveau mee te kunnen draaien zullen de speelsters (meer) moeten trainen. Daarnaast zijn de afstanden naar de wedstrijden ook aanzienlijk langer. Ook zoeken we nog mensen die het leuk vinden om een rol te spelen in de organisatie zoals het bedienen van de speaker & muziek tijdens thuiswedstrijden, gastheer/-vrouw tijdens thuiswedstrijden en persstukjes maken. Wilt u of kent u iemand die wil bijdragen aan het Zoetermeerse succes, stuur dan een e-mail naar info@mazzelstars.nl

Vrijdag 21 april, sporthal De Veur in Zoetermeer
19.00 uur Mazzelstars Vr2 – Lugdunum Vr1
20.00 uur Mazzelstars Vr 1 – RS Vr 1 (met daarna de uitreiking van de kampioenschaal door de KNVB)
Met dank aan alle supporters en de sponsoren Allebabynamen.nl (www.allebabynamen.nl), De Klussenier Hans Bramsen, Kickin It Sports, Dipas, C’est Bon Bon, Stylist Lilian Brijl en het samenwerkingsverband met SV Gemini Zoetermeer.

Het bericht ZZVV Mazzelstars promoveren naar de Eredivisie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *