Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Lyra pakt Super Cup 2017

Het kan raar lopen allemaal, met een beetje geluk en goed voetbal veroveren de VR1 uit de Lier de Super Cup 2017.
Afgelopen dinsdagavond was de strijd voor de derde editie van de Super Cup vrouwenvoetbal in het Westland (district West II). De Ladies bokaal Kampioen mocht het deze keer opnemen tegen de Super Cup Winnaar.

FC ‘s-Gravenzande Vr1 had de ticket veroverd door in 2016 de Ladies Bokaal te winnen in een finale tegen Monster VR1. Lyra VR1 was de tegenstander dat de laatste twee edities had gewonnen, met de laatste finale wedstrijd tegen SEP VR1.

Op Sport Park ‘de Zweth’ in de Lier was het dus groot feest. Het werd een echte wedstrijd: 1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 3-2, 3-3. En wat denk je, nee geen penalties maar drie minuten voor tijd de 4-3. Het was natuurlijk spannend maar uiteindelijk pakt Lyra hiermee de derde Super Cup titel in drie edities.

Het bericht Lyra pakt Super Cup 2017 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *