Odysseus ’91 verlengt contracten met trainers Vrouwen 1

De VR1  van Studenten Voetbalvereniging Odysseus ’91 wordt ook volgend seizoen getraind door het trainersduo Jerry Brouwer en Sally Savelberg. De samenwerking tussen VR1, momenteel nog in de race voor een plek in de nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse A, Jerry en Sally bevalt uitermate goed.

Door nog een sezioen met elkaar door te gaan krijgen Jerry en Sally de kans om verder te bouwen aan het team en hun speelwijze verder vorm te geven. Zij zullen ook volgend seizoen worden ondersteund door Jim Tan en Jeroen Kampers.

Lees hier de voorbeschouwing van de 1e klasse A.

Het bericht Odysseus ’91 verlengt contracten met trainers Vrouwen 1 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!