Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vacature: PEC Zwolle zoekt een hoofdcoach

Voor het zevende seizoen op rij wordt er vrouwenvoetbal gespeeld bij PEC Zwolle. Het vrouwenelftal komt uit in de hoogste competitie van Nederland en is ondergebracht bij Regio Zwolle United. Dit moet zorgen voor doorontwikkeling van het regionale vrouwenvoetbal en betrokkenheid van de speelsters bij de maatschappelijke projecten.

PEC Zwolle speelt dit seizoen opnieuw met meer speelsters uit de regio dan voorheen. De ambitie is om met deze (jeugd)spelers een duurzame middenmoter te zijn op het hoogste niveau. De thuiswedstrijden in de competitie worden gespeeld in het MAC3PARK stadion, onder toenemende publieke belangstelling. In seizoen 2015-2016 werd een record behaald met meer dan 4.000 bezoekers.

PEC Zwolle wil in de Regio Zwolle en aan de supporters van het vrouwenvoetbal een betrokken voorbeeldfunctie laten zien en handelt met haar identiteit op topsportniveau. Een van de doelen is om over vijf jaar een vol stadion te realiseren bij een thuiswedstrijd van de PEC Zwolle.

Lees hier verder.

Het bericht Vacature: PEC Zwolle zoekt een hoofdcoach verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *