Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Voorbeschouwing Eredivisie zaal – 31 maart 2017

Net als in de eredivisie veld staan aankomende vrijdag de nummer één, vv Pernis/Barcelona Soccer Schools en de nummer twee, Drachtster Boys tegenover elkaar. De aftrap is om 20. 30 uur in de Margriethal te Schiedam. Op dit moment staan de Friezinnen negen punten achter op de koploper met twee wedstrijden minder gespeeld. De rangschikking in de competitie is van belang voor het thuisvoordeel van de derde wedstrijd en de tegenstander. De eerste wedstrijd werd gewonnen door de Rotterdammers met 1-3. Het bestuur van Drachtster Boys verlengde afgelopen week het contract van trainer/coach Symen Abe Hoekstra met een jaar.

In Leek komt KTP Nieuw Roden in actie tegen Hovocubo. De Noordelingen, net als Drachtster Boys, spelen straks de finale voor de beker en kunnen de schaal pakken. De tegenstander uit Hoorn bevindt zich op de negende plek. De West-Friezen hebben veel blessures en dat speelt de ploeg in het tweede gedeelte van de competitie parten. De thuisploeg, de nummer drie, kan bij winst op de tweede plek komen. De aftrap vindt hier om 21.15 uur plaats in het Leek Sportcentrum.

Het bericht Voorbeschouwing Eredivisie zaal – 31 maart 2017 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *