Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Wil je ook in een vol stadion spelen?

Rocky Hehakaija en Yes-R zijn dan opzoek naar jou! Bekijk de video en lees onderstaand goed door.

La League is de leukste wereldwijde voetbalcommunity voor meiden en hun fans. La League vertelt het verhaal van de waarde van voetbal voor meiden. Het draagt voor meiden naast beweging en plezier ook bij aan hun eigenwaarde, kracht en vertrouwen. Ze staan letterlijk samen op het speelveld en worden gezien door hun vaders, moeders, broers, trainers en andere spelers. Wereldwijd, dus ook in Nederland, vragen wij de voetbalomgeving in het algemeen en vaders en jongens in het bijzonder om ‘onze’ meiden te steunen. Kijk voor meer informatie hier.

Het bericht Wil je ook in een vol stadion spelen? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *