Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Voorbeschouwing Eredivisie: Zaterdag 1 april

Fotograaf: Nienke van der Tak

FC Twente en PSV sluiten speelronde 21 om 19.30 op Sportpark Slangenbeek bij ATC ’65 af. De laatste wedstrijd van de laatste reguliere speelronde gaat dan van start. Daarna zullen de play-offs gaan beginnen.

PSV is bezig aan een uitstekende reeks. De ploeg uit Eindhoven heeft na het verlies tegen ADO Den Haag (10 februari) niet meer verloren, waardoor de achterstand met de concurrentie is geslonken. FC Twente wist na een wat mindere fase vorige week eenvoudig te winnen van ADO Den Haag. De ploeg van Tommy Stroot zal thuis tegen PSV alleen genoegen nemen met de drie punten. Voor Jill Roord kan deze confrontatie extra bijzonder worden. Als ze in actie komt, zal Roord namelijk haar 100ste competitieduel voor FC Twente gaan spelen. Op 16e jarige leeftijd maakte ze haar debuut. Dat was toen op 26 april 2013 tegen ADO Den Haag.

 

Het bericht Voorbeschouwing Eredivisie: Zaterdag 1 april verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *