Nabeschouwing: Eredivisie zaal – 31 maart 2017

In de eredivisietopper wist vv Pernis/Barcelona Soccer Schools een 1–3 achterstand om te buigen in een 5–3 overwinning op Drachtster Boys.

Jessie Prijs (DB) schoot al in de eerste minuut de bezoekers op een 0–1 voorsprong. Dit is ook de ruststand.
Vlak na de wissel maakte Jessie Prijs 0–2. De landskampioen drong steeds meer aan en het was Suzanne Bakker die 1–2 scoorde. Na de 1-3 van Esra van der Heide(DB) leek de strijd beslist. De koploper dacht daar anders over en vocht zich terug naar een 3–5 overwinning. Doelpuntenmakers waren S. Dounia El Byar, Felicia Farhad Sedighi, Suzanne Bakker en Mylenca van Ee.

KTP Nieuw Roden pakte door ruim te winnen van Hovocubo de 2e plaats. De thuisclub begon sterk en stond al snel met 3–0 voor. De rust werd met een 4–0 stand bereikt. Na de wissel werden scoorde de bekerfinalist nog vier maal. De bezoekers wisten twee maal te scoren en zo werd het uiteindelijk een 8–2 overwinning. Door deze overwinningsteeg Nieuw Roden naar de 2e plek.

Het bericht Nabeschouwing: Eredivisie zaal – 31 maart 2017 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!