Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Danique Kerkdijk sluit aan bij Oranje

Sheila van den Bulk heeft het trainingskamp van Oranje verlaten. De 27-jarige speelster van het Zweedse Djurgården IF kampt met scheenbeenklachten en is niet inzetbaar voor de interlands tegen Frankrijk en IJsland. Bondscoach Wiegman voegt Danique Kerkdijk toe aan de selectie. Kerkdijk, die uitkomt voor FC Twente, meldt zich vanavond (maandag 3 april) op de KNVB Campus in Zeist.

Nederland bereidt zich in Zeist voor op het vriendschappelijke duel van aanstaande vrijdag 7 april tegen Frankrijk. Oranje trapt dan om 20.00 uur af in Stadion De Galgenwaard in Utrecht. Vier dagen later, op dinsdag 11 april om 19.00 uur, staat in stadion De Vijverberg in Doetinchem de ontmoeting met IJsland op het programma

Het bericht Danique Kerkdijk sluit aan bij Oranje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Danique Kerkdijk sluit aan bij Oranje

Sheila van den Bulk heeft het trainingskamp van Oranje verlaten. De 27-jarige speelster van het Zweedse Djurgården IF kampt met scheenbeenklachten en is niet inzetbaar voor de interlands tegen Frankrijk en IJsland. Bondscoach Wiegman voegt Danique Kerkdijk toe aan de selectie. Kerkdijk, die uitkomt voor FC Twente, meldt zich vanavond (maandag 3 april) op de KNVB Campus in Zeist.

Nederland bereidt zich in Zeist voor op het vriendschappelijke duel van aanstaande vrijdag 7 april tegen Frankrijk. Oranje trapt dan om 20.00 uur af in Stadion De Galgenwaard in Utrecht. Vier dagen later, op dinsdag 11 april om 19.00 uur, staat in stadion De Vijverberg in Doetinchem de ontmoeting met IJsland op het programma

Het bericht Danique Kerkdijk sluit aan bij Oranje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *